26 Maart 2014

20140328-014631.jpg
Ik maak de laatste dagen weinig foto’s, maar deze is wel bijzonder. Juul maakte een boekje wat nu verfrommeld op tafel ligt. Op de achterkant staat: Er was eens een meisje, die heet Juul en heeft autisme. Klaar.
En zo is het, niet meer en niet minder. :)

20140328-014920.jpg
Ik ging naar de apotheek om een enorme lading medicijnen af te halen. Kan ik weer lekker mijn kekke weekcassette vullen, jippie! ;-)

20140328-015022.jpg
Ik maakte een enorme pan chili con carne á la Cynthia (zonder paprika) en hij is weer zalig.

20140328-015211.jpg
Sofie laat nog even zien dat ze eigenlijk een alien is.

3 Thoughts on “26 Maart 2014

  1. Patty on at said:

    I can already tell that’s gonna be super heplluf.

  2. Señora Margaret, yo la tengo a usted idealizada, y cuando escribe cosas como “el segundo a vendido mucho pero no de forma monstruosa” , me resisto a creer que ha sido usted. ¿Quién la sustituye a usted en el mes de julio? ¿O es que hay un becario dedicado a contestar a los mensajes?

  3. “The only mixed-race child at his school, the teenage Herbert was the victim of merciless verbal and physical racial abuse, an ordeal that helps to explain his subsequent determination to speak out against discrimination at every opportunity. “If he really wants to work against discrimination on the grounds of race or skin colour, then why is he doing the opposite to create a society in which membership is entirely discriminatory and selection is based on the colour of skin?   27 likes

Post Navigation