31 Juli 2014

IMG_7581
Goedemorgen! Het was weer een slechte nacht met een schreeuwende Sofie. Daar gaan al mijn reserves van de vakantie… :-(
Of Sofie nou wel of niet dement is, is een beetje de vraag. De symptomen die ze heeft passen bij verschillende beelden. Haar schildklier is helemaal goed, dus dat is het niet (en daar paste het beeld precies bij), ze heeft wel slechte nieren, daar past het ook bij, evenals bij een gedragsstoornis. Als ze dement zou zijn, zou dit het enige symptoom zijn, want ze plast netjes op de bak en zit niet echt tegen muren te miauwen en zo.
We negeren dus haar geschreeuw en miauwen, we zeggen niks tegen haar, halen haar niet aan en kijken zelfs niet eens naar haar. Daarbij houden we haar overdag zoveel mogelijk wakker in de hoop dat ze haar ritme een beetje om gaat draaien. Voor de vakantie waren we een heel eind, maar nu beginnen we gewoon weer opnieuw. En dat valt niet mee, ze is ook gewoon oud, ruim 17 en ze lijkt wat doof, dus dan ga je ook harder schreeuwen. ;-)

IMG_7582
We gaan lekker naar de speeltuin met Tanja, Emre en Ezgi! Juul doet wat trucjes…

IMG_7583
Lekker picknicken, al nemen ze daar niet zo heel veel tijd voor en komen ze liever steeds iets halen. Er moet tenslotte keihard gespeeld worden.

IMG_7588
Kijk eenf mama, fonder handen!

IMG_7589
We gingen nog even naar een andere speeltuin, waar Juul zich vrijwillig op liet sluiten, en daarna maar weer naar huis. Toen waren we alweer een flink aantal uren verder.

IMG_7592
Juul leest voor. <3

IMG_7597
Sofie doet mee aan de loomrage…

IMG_7601
En ik ben toch wel weer lekker verkleurd, fijn!

Ik moet toch wat meer foto’s gaan maken, het is nu steeds zo’n schamele opbrengst…

5 Thoughts on “31 Juli 2014

 1. Geertrude on at said:

  Ach, zo zielig, die Sofie. Je vraagt je af wat er in zo’n koppie omgaat. Ons Beest is nog iets ouder (minstens 20, maar we hebben hem uit het asiel, dus zeker weten hoe oud hij is doen we niet) en heeft ook van die schreeuwbuien, maar gelukkig zelden ‘s nachts. Ik hoop dat jullie het ritme er weer een beetje in krijgen.
  En het gebrek aan foto’s… tja, ik ben in maart na drie dagen proberen gauw weer gestopt met ploggen want of ik vergat steeds foto’s te maken, of ik werd knettergek van mezelf met voortdurend die camera voor mijn hoofd (en ik ben bang dat ik niet de enige was die er niet zo blij mee was ;-) )
  Ik vind juist dat jij het nog heel goed volhoudt en het blijft leuk om mee te lezen, ook als er wat minder foto’s in staan.

 2. Paola on at said:

  oh schamele opbrengst zegt ze dan…moet je mij hebben…hahahaha… ik geniet ervan hoor Cynthia :-)

  • Sonny on at said:

   There are some faitnnacsig time limits in this posting however I don’t know if I see these center to heart. You can find some validity however I am going to take hold opinion until I take a look at it further. Good article , thanks and now we want extra! Combined with FeedBurner as properly

  • JB,When you say Witten was targeted 14 times, do you mean, he was thrown to that many times or it looked like he was the first read that many times?From what you’ve seen, how much of his numbers were affected by coverage? Did it look like he was double teamed more often than not in the red zone etc?If I was D Coordinator of the opposing team, Witten would be my biggest concern in the red zone.What I’m trying to understand is if Witten is just not a huge part of JG’s red zone play calling or if coverage is dictating for the QB to go elsewhere.

 3. nellie on at said:

  Mooie foto`s. En jij bent weer mooi verkleurd. Hopelijk niet te!
  Liefs……….

Post Navigation