25 Februari 2015

IMG_0503
Goedemorgen, het is weer ochtend! Met Juul in haar te kleine pyjama, haha! Tjonge, wat groeit dat kind hard…

IMG_0504
Ik doe een poging tot ontbijten. Het kost me een uur om een bak yoghurt naar binnen te krijgen. Leuk hoor, bijwerkingen, meuh…

IMG_0506
Juul wil haar pony laten groeien en maakt ‘m dus met allerlei speldjes en een diadeem vast. Een waar kunstwerkje!

IMG_0508
Het is jammer dat hij niet scherp is, maar ze lacht hier zo lief, dat doet ze niet vaak meer voor de foto. Ze is ook weer erg aan het veranderen in haar gezicht, valt me op.

IMG_0510
Aangezien Sofie nog steeds ‘s nachts erg loopt te miauwen, mag ze overdag geen uren meer slapen. Dit plankje van de krabpaal is dus eigenlijk verboden terrein. Maar Sofie wil heel graag bij de verwarming zitten en weet overal een oplossing voor te vinden. Daarbij is ze eigenlijk maar heel klein natuurlijk. ;-)

IMG_0512
Juul en ik doen wat boodschappen en scoren een bij elkaar gespaard horloge bij de Jumbo. Voor Juul, omdat ze al bijna kan klokkijken.

IMG_0514
Soms kijk ik opzie en zie haar in een leuke positie zitten, of ze is ingespannen bezig iets te doen. op het moment dat ik dan stiekem een foto wil maken, zie ik dit door mijn lens. *zucht*

IMG_0515
We hadden nieuwe plantjes nodig en dat werden amaryllissen, die staan tenminste iets langer.

IMG_0519

Het is misschien tmi, maar ik vraag me werkelijk waar af of ik ooit nog ongesteld word. Of dat het nu dan echt afgelopen is. Zo’n lange cyclus heb ik nog nooit gehad.

IMG_0520
Nooit meer stinkende vuilniszakken op het balkon, wat een zaligheid! Over een paar weken mogen we de containers gaan gebruiken, yeah…

IMG_0521
Misschien ben ik wel zo bij dat ik er een wil adopteren. Dan moet ik wel snel zijn, want er staan er aan deze kant van de straat maar twee en die zijn natuurlijk zo bezet…

IMG_0522
Eten!

IMG_0524
Ik kijk weer helemaal blij naar So you think you can dance en vraag me af waarom ze in de jury ineens allemaal Engels gaan praten (Dan verstaat toch prima Nederlands?) en waarom Dan nog geen Nederlands spreekt. (hij heeft toch in zo’n klooster gezeten?)

IMG_0531
Daarna kijk ik op de iPad Masterchef Canada terug. De smart tv heeft al een paar dagen een slechte internetverbinding en gooit me er steeds vanaf, dus dan maar zo.
Daarna lees ik nog een stukje en word een uur later wakker op de bank. Het laatste stuk van de nacht breng ik dan toch maar in bed door. :)

4 Thoughts on “25 Februari 2015

 1. nellie on at said:

  Wat vervelend die bijwerken Cynthia! Moet je die medicijnen altijd blijven nemen? Ik hoop het niet voor jou! Juul wordt inderdaad een grote meid! ik kijk er elke keer weer van op. Ik zie haar ook te weinig!Maar het is niet anders. Liefs…..

 2. Flora on at said:

  géén internet op je smart tv? Bofkont, ik zit al 4 dagen zonder geluid maar internet is oké. Heb liever geluid.

 3. Rosanne on at said:

  Is het niet wat logisch dat zo’n oude kat zoveel wil slapen? :) Meestal slapen ze dan bijna de gehele dag..

 4. Linda on at said:

  juul word groot :-) en ik hoop dat die bijwerkingen snel weg zullen zijn

Post Navigation