27 Februari 2015

IMG_0567
Goedemorgen! Kijk, dit zie ik graag. Mag nog ietsje lager, maar het is nog altijd beter dan 18 of 20. Toch?
Ik mocht overstappen van insuline op Victoza en dat pakt bij mij wonderwel goed uit. Gelukkig maar, anders had ik vier keer per dag moeten gaan prikken.

IMG_0568
Juul brak haar lievelingsbeeldje en ik plakte ‘m weer. Ik ben levensreddend. ;-)

IMG_0569
Ik doe boodschappen en sleur meteen dit ding voor Juul mee. Nu kunnen we eindelijk gaan zaaien.

IMG_0570
Toine at voor de lunch het restje pasta van gisteren. Toen hij daarna van mij in de spiegel moest kijken, dwong hij mij een foto te maken voor op mijn plog. Dat jullie niet denken dat het vrijwillig is van mijn kant…

IMG_0572
Ik moest nog even naar ‘t Kruidvat en daar was het heel erg druk. Eigenlijk is het daar altijd druk en het is ook een afschuwelijke en onmogelijke winkel.
Toen ik naar binnen liep ging het alarm en toen ik naar buiten liep natuurlijk ook. The story of my life… *rolt met ogen*

IMG_0574
Deze dame mocht even een dutje doen. En ja, ze is al 18 en oude poezen slapen heel veel, maar Sofie slaapt dan ‘s nachts niet en gaat lopen gillen. Daarom mag ze niet van tien tot zes heel diep slapen, maar doet ze wat kortere dutjes.

IMG_0575
Ik had zin in kaarsjes. :)

IMG_0576
Ik bracht Juul naar bed en las voor over pony’s. Daarna ging ik gestrekt op de bank met Toine naast me.

One Thought on “27 Februari 2015

  1. nellie on at said:

    Kruidvat bij ons is helemaal geen onaardige winkel. Maar ja, de ene of de andere dat scheelt. Natuurlijk gaat het alarm af als jij naar binnen loopt. Het alarm ziet, een lieve vrouw!! Liefs….

Post Navigation