Over mij

Iets over mezelf, hmmm… Ik ben een heel gewoon vrouwelijk menspersoon die haar telefoon graag meesjouwt, maar er ook regelmatig niet aan denkt dat ze ‘m in haar tas heeft. Daarom vallen er soms gigantische gaten in mijn plogs, sorry.

Verder heb ik geen heel boeiend leven met veel activiteiten en uitstapjes, maar heb ik het wel gewoon heel leuk. Meestal.

Natuurlijk is het bij mij ook wel eens niet leuk, of soms is het heel vaak niet leuk. Het valt ook niet mee met mijn eigen tekortkomingen en een dochter met pdd-nos. Ik probeer alleen zoveel mogelijk vanuit het positieve te leven, anders word ik zo chagrijnig. Ik ben liever een blij ei dan een roerei, zeg maar. :)
Zo ook het nieuws; ik volg het op de voet en ben meestal goed op de hoogte van wat er in de rest van de wereld speelt. Ik wil het alleen niet op mijn plog hebben. Naïef? Misschien wel, maar toen ik in 2003 begon met mijn weblog heb ik met mezelf de afspraak gemaakt niet over het nieuws te schrijven. Ik wil daar namelijk geen discussies over en zeker niet hier. Mijn mening over het nieuws doet ook niet ter zake.

Ik heb het al een paar maanden leuk hier, ik hoop jullie ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *